Саакашвілі відкрив в Одесі "Офіс простих рішень"

Четвер, 16 липня 2020, 21:32
Саакашвілі відкрив в Одесі Офіс простих рішень

В Одесі 16 липня відкрили регіональне відділення громадської організації "Офіс простих рішень і результатів" – воно є першим в Україні.

Джерело: "Радіо Свобода"

Деталі: На відкриття приїхав голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі, співзасновник громадської організації. За його словами, наступний офіс відкриють у Дніпрі.

Саакашвілі заявив, що у кожного регіонального офісу буде своя специфіка. Офіс в Одесі очолив активіст Олег Михайлик, який у вересні 2018 року пережив замах на своє життя.

Саакашвілі наголосив, що "Офіс простих рішень" також займатиметься реформою митниці, податкової, судової системи, ДАБІ та інших.

Пряма мова Саакашвілі: "В Одесі комітет буде займатися муніципальним керівництвом, адміністрацією морських портів України, вивчатиме проблему видачі ліцензій тим, хто заробляє на морі. Таких одеситів щонайменше 100 тисяч і замість того, щоб покращувати їх життя, їм створюють проблеми.

"Офіс простих рішень і результатів" – це громадська організація, яка декларує своєю метою "підготовку пропозицій законодавчих змін для засідань Національної ради реформ України".

Передісторія: 7 травня Зеленський призначив Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування