Під МВС вимагають розслідувати смерть волонтера Кучапіна

П'ятниця, 24 липня 2020, 12:55
Під МВС вимагають розслідувати смерть волонтера Кучапіна

Декілька десятків людей вийшли під будівлю Міністерства внутрішніх справ з вимогою розслідувати справу про смерть Олексія Кучапіна.

Джерело: hromadske з місця події

Деталі: "Що сталося з Олексієм Кучапіним?": активісти влаштували під МВС акцію щодо смерті волонтера Кучапіна, який допомагав безпритульним.

Вони висунули до правоохоронців такі вимоги: відпрацювати версію про вбивство Кучапіна; провести хімічну експертизу; перевірити, чи погрожували Олексію, і чи справді активіст допомагав жертвам квартирних афер; відсторонити тих, хто веде нині слідство.

Організатори розповіли, що попри офіційну позицію рідних, які напередодні написали, що довіряють офіційній версії поліції щодо смерті Олексія, все одно вимагають розслідувати справу.

Пряма мова однієї з організаторок акції Наталі Луньо: "Ми не віримо, що Олексій помер своєю смертю. Він — вірянин і не міг вчинити самогубство".

Що передувало: У квартирі в Києві 22 липня знайшли мертвим керівника ГО "Дім милосердя" Олексія Кучапіна. Поліція не знайшла ознак насильницької смерті.

Під час огляду квартири правоохоронці, окрім документів та особистих речей померлого, вилучили 11 пігулок білого кольору, а на столі виявили записку. Всі речові докази направлені на проведення відповідних експертиз, серед яких почеркознавча та психологічна.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...