Двоюрідний племінник Путіна очолив партію

Понеділок, 6 липня 2020, 10:23
Двоюрідний племінник Путіна очолив партію
Фото ura.news

Двоюрідного племінника російського президента, колишнього співробітника ФСБ і підприємця Романа Путіна обрали головою і лідером партії "Народ проти корупції".

Джерело: РИА Новости з посиланням на заяву голови генполітради Григорія Анісімова на з'їзді партії

Пряма мова Путіна: "Планів дуже багато у найрізноманітніших сферах діяльності держави, абсолютно всі галузі".

Деталі: За його словами, першочергове завдання партії – участь в регіональних виборах у вересні, а пізніше – у виборах до Держдуми.

Путін також заявив, що він багато працював щодо питань боротьби з корупцією, і навіть прийшовши в бізнес, не залишив громадську роботу.

Відзначається, що голосування щодо голови партії було таємним, Романа Путіна обрали на п'ятирічний термін.

Путін став членом партії "Народ проти корупції" 21 червня.

У керівництві партії зазначили, що включення до складу партії "успішного підприємця, громадського і політичного діяча" надасть їй "нового імпульсу" в реалізації антикорупційної діяльності та соціальних проектів.

Роман Путін – син двоюрідного брата президента Ігоря Путіна, який входив до ради директорів АвтоВАЗбанка, Майстер-банку, подільського Промислового ощадного банку та Російського земельного банку (у всіх банків відкликані ліцензії).

У 2017 році ЗМІ повідомляли про незаконне виведення з Росії через Російський земельний банк (РЗБ) і банк "Західний", в тому числі і в період, коли членом ради директорів РЗБ був Ігор Путін, 350 млрд руб.

У 2012 році колишній оперативник ФСБ Роман Путін був призначений радником губернатора Новосибірської області на громадських засадах, але вже в 2013 році був звільнений з цієї посади.

У 2014 році Роман Путін заснував в Лондоні компанію Putin Consulting Ltd, проте незабаром компанія змінила назву і переїхала в Росію.

У 2017 році очолюваний Романом Путіним Російський академічний фонд пропонував обмежити виїзд за кордон деяким категоріям молодих фахівців. З 2013 року Роман Путін очолює опікунську раду Федерації тхеквондо Росії.

Передісторія: 

  • Раніше російські ЗМІ повідомляли, що двоюрідний племінник президента Росії Володимира Путіна бізнесмен Роман Путін збирається створити партію на базі руху "Люди справи" для участі у виборах до Держдуми.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News