Через пожежу на Луганщині 21 людину відправили до лікарні

Вівторок, 7 липня 2020, 18:46
Через пожежу на Луганщині 21 людину відправили до лікарні

Внаслідок пожежі у Новоайдарському районі на Луганщині до місцевої лікарні відправили 21 місцевого жителя, один із них у важкому стані.

Джерело: Facebook-сторінка уповноваженого з прав людини в Донецькій і Луганській області Павла Лисянського

Пряма мова: "До Новоайдарської лікарні було відправлено 21 місцевий житель: 15 дітей, 6 дорослих, один дорослий знаходиться у важкому стані (термічний опік полум’ям)".

Деталі: Лисянський повідомляє, що РДА Новоайдарського району приготувала приміщення для евакуації жителів селищ, які знаходяться в епіцентрі пожежі.

За його словами, станом на 16-45 пожежа перекинулась з лісового масиву до осель по вулиці Піщана села Смолянинове Новоайдарського району. Постраждало 20 будинків.

Водночас, згодом у МВС повідомили, що в результаті пожежі попередньо загинули 4 людини, 9-ро - знаходяться у лікарні.

Нагадаємо: 

  • 6 липня поблизу села Осколонівка Новоайдарського району на території Боровського та Охтирського лісництва виникла лісова пожежа на площі близько 50 гектарів, з них верхова 20 га.
  • 7 липня пожежу локалізували, водночас у зв’язку з поривчастим вітром (до 25 м/с) та високою температурою повітря (+38) вогонь поширився на село Смолянинове Новоайдарського району.
  • Також вогнеборці ліквідовують пожежу поблизу с. Капітанове Новоайдарського району на території Капітанівського лісництва, площа якої (верхова) складає близько 40 га.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування