Снігом замело дорогу на Львівщині

Вівторок, 26 січня 2021, 13:01
Снігом замело дорогу на Львівщині
ДСНС

Через погіршення погодних умов тимчасово призупинили рух великогабаритного транспорту на трасі Р-15 регіонального значення Львівської області для забезпечення роботи снігоприбиральної техніки.

Джерело: Державна служба з надзвичайних ситуацій

Дослівно: "Станом на 13:00 26 січня за інформацією Служби автомобільних доріг на трасі Р-15 Ковель-Жовква (дорога регіонального значення) між с. Тудорковичі – с. Хоробрів Сокальського району Львівської області, у зв’язку із сніговими переметами спричиненими поривчастим вітром, для забезпечення роботи снігоочисної техніки введено обмеження руху для великогабаритного транспорту".

Деталі: Малогабаритний транспорт рухається уповільнено. Залучено 7 осіб та 5 одиниць важкої техніки Служби автомобільних доріг.

Додатково: В Рівненській області на двох проблемних ділянках (об’їзна дорога м. Рівне та траса Рівне-Луцьк в районі с. Броники) затори ліквідували, рух уповільнений, але проїзд забезпечено.

Що передувало: Рятувальники попереджали, що 26 січня в Україні погіршаться погодні умови. У західній частині на дорогах ожеледиця, у Волинській та Рівненській областях значний сніг, хуртовина.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...