Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОП оприлюднив "другу серію" привітань Зеленського

Вівторок, 26 січня 2021, 16:29
ОП оприлюднив другу серію привітань Зеленського

В Офісі президента розповіли, що на ім’я Володимира Зеленського з запізненням продовжують надходити привітання від світових лідерів з нагоди дня народження, який був 25 січня.

Джерело: Офіс президента

Деталі: Президент Молдови Майя Санду у своєму вітальному листі побажала Зеленському міцного здоров’я, щастя та добробуту. Вона також висловила подяку за гостинність і відкритість, з якою молдовську делегацію зустрічали у Києві під час нещодавнього офіційного візиту в Україну.

Президент Литви Гітанас Науседа привітав українського президента на своїй сторінці у твіттері: "Шановний Володимире, з днем народження! Нехай цей рік буде сповнений успіху та міцного здоров’я для вас та вашого народу".

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган надіслав Зеленському листа з побажаннями, у якому висловив задоволення рівнем українсько-турецької співпраці в різних галузях: "Наші відносини на рівні стратегічного партнерства, що спираються на добросусідство, спільні інтереси та взаємоповагу, мають особливе значення з точки зору миру та спокою нашого регіону. Користуючись цією нагодою, зичу Вашій Високоповажності здоров'я та щастя та передаю дружньому українському народу побажання добробуту та всіляких гараздів".

Президент Азербайджану Ільхам Алієв зазначив, що Україну та Азербайджан пов’язують міцні відносини: "Я високо ціную ваші зусилля, спрямовані на поглиблення цих відносин. Я вірю, що зв'язки між нашими країнами будуть розвиватися та розширюватися відповідно до інтересів наших народів".

Нагадаємо: 25 січня Зеленський відзначав 43-річчя.

Він просив тих, хто хоче його привітати з днем народження, переказати кошти для однієї з інфекційних лікарень України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування