Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У мережу злили фото з донецького концтабору бойовиків "Ізоляція"

Середа, 27 січня 2021, 08:56
У мережу злили фото з донецького концтабору бойовиків Ізоляція

У мережу потрапили фотографії концтабору бойовиків у Донецьку "Ізоляція", який розташовано на території колишнього заводу ізоляційних матеріалів.

Джерело: Telegram-канал "Донецкий тракторист" і Facebook-пост колишнього полоненого Станіслава Асєєва, який провів в "Ізоляції" 2,5 роки (2017-2019)

Пряма мова Асєєва: "Зараз ви бачите унікальні кадри: загальне фото території "Ізоляції", камери ув'язнених (перший поверх із гратами) і прогулянковий дворик, обнесений "колючкою", куди нас виводили вранці на 5-7 хвилин.

Але родзинка навіть не в цьому. Вона в тому, що фото ці розміщені у відкритому доступі на телеграм-каналі, на якому обіцяють і далі зливати "Ізоляцію", включаючи дані з "журналу обліку відвідування затриманих ССО МГБ ДНР".

Деталі: Асєєв дав посилання на Telegram-канал "Донецький Тракторист", який було створено 12 грудня, але перші пости з'явилися там у ніч на 27 січня. Він вважає, що хтось "з адміністрації" вирішив "заробити собі індульгенцію" перед міжнародним розшуком і українським судом.

Автор Telegram-каналу "Донецький тракторист" викладає фотографії та анонси нових зливів, заграючи з аудиторією.

 

Серед коментарів є такі: "Публікую 1 сторінку, після появи 50 підписників ще... Доки не з'явилася перша сторінка журналу з даними співробітників МДБ, бажаю їм "спокійною" ночі, адже потім за анкетними даними вас швидко встановлять і чекає справедливий Український суд".

І такі: "Дворик для прогулянок звичайно сумний", "Чи сидить за віконцем Дениска Куликівський чи покинув нас?", "Черговому МДБ пора дзвонити Павлину і доповідати про нп))".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дослівно Донецький тракторист: "Закликаю правоохоронні органи України використовувати дані документи для встановлення всіх осіб, які утримувалися у в'язниці "Ізоляція", і причетних до їхнього незаконного затримання".

Довідка: "Ізоляція" – табір-в'язниця окупантів на території колишнього заводу ізоляційних матеріалів у Донецьку, де у 2010-2014 роках працював однойменний арт-фонд, а з початку війни утримують, катують і мучать тих, хто не визнає т.зв. "ДНР" або підозрюється в "шпигунстві" на Україну.

Знати більше: Страх та смерть в "Ізоляції". Як катують людей у підвалах Донецька

Станіслав Асєєв: Усі окуповані території Донбасу – один великий концтабір "Ізоляція"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування