Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні в суботу хуртовини, на дорогах ожеледиця – ДСНС

Субота, 13 лютого 2021, 07:25
В Україні в суботу хуртовини, на дорогах ожеледиця – ДСНС

У суботу в Україні очікуються хуртовини, на дорогах більшості областей ожеледиця.

Джерело: ДСНС

Дослівно: "За даними УкрГідрометцентру, 13 лютого в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Рівненській, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Харківській областях хуртовина; на дорогах більшості областей ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

У Києві та Київській області протягом 13 лютого 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення, на окремих ділянках доріг та вулиць припинення руху автотранспорту".

Деталі: ДСНС звертається до власників транспортних засобів з проханням утриматися від подорожей автомобілями у період негоди та не залишати транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу.

Також повідомляється, що 13-14 лютого, у зв'язку зі снігопадами та хуртовинами, на високогір'ї Iвано-Франкiвської, Закарпатської областей та у горах Львівської області утримається значна сніголавинна небезпека.

13 лютого на акваторії Азовського моря пориви вітру 25-28 м/с; висота хвиль 15-20 дм; швидке обледеніння суден (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Cтаном на 7 годину суботи спостерігається місцями невеликий сніг у Житомирський, Київській, Рівненській та Чернігівській областях. За інформацією Укравтодору, проїзд по дорогах загального користування забезпечено.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...