Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський запропонував ОАЕ співпрацю у космічній сфері

Субота, 13 лютого 2021, 20:29
Зеленський запропонував ОАЕ співпрацю у космічній сфері

Президент України Володимир Зеленський із дружиною Оленою з офіційним візитом прибув до Об’єднаних Арабських Еміратів, де дав інтерв'ю місцевому інформаційному агентству на тему співпраці між двома країнами.

Джерело: Emirates News Agency

Деталі: Глава держави назвав ОАЕ одним з ключових партнерів України на Близькому Сході і запропонував розвивати спільні проєкти у сфері високих технологій.

Пряма мова: "Україна має відповідні технології, і за допомогою інвестицій з боку ОАЕ ми можемо створювати таку продукцію і для власних потреб, і для постачання на ринки третіх країн. Маючи одного з визнаних світових лідерів у цій галузі, КБ "Південне", можемо спільно розширити наші можливості в галузі космосу".

Нагадаємо:

Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою прибув до Об’єднаних Арабських Еміратів.

В ОАЕ президент України проведе переговори зі спадкоємним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного головнокомандувача Збройних сил ОАЕ Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном та віцепрезидентом, прем’єрміністром, міністром оборони ОАЕ Мухаммадом бін Рашидом Аль Мактумом.

Раніше віце-прем’єр-міністр, міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський розповідав, що президент Володимир Зеленський дав завдання вивести в космос апарат дистанційного зондування землі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: