Ліга Чемпіонів: "Ювентус" та "Севілья" програють перші матчі 1/8 фіналу

Середа, 17 лютого 2021, 22:58
Ліга Чемпіонів: Ювентус та Севілья програють перші матчі 1/8 фіналу
фото: football24.ua

Португальский "Порту" виграв перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів в італійського "Ювентуса" з рахунком 2:1.

Поєдинок пройшов у середу 17 лютого в Порто.

Рахунок у грі був відкритий вже на другій хвилині. Після помилки захисника "Юве" забитим м`ячем відзначився Мехмеді Таремі. "Стара синьйора" з Кріштіану Роналду в складі лише на 40-й хвилині завдала першого удару у площину воріт португальської команди.

На 25-й секунді другого тайму "Порту" забиває другий гол. Мусса Марега ударом з метрів десяти у кут воріт знову пробив Войцеха Щесни - 2:0. Ще в кількох моментах другого тайму ворота "Ювентуса" рятував саме Щесни. На 82-ій хвилині Федеріко К`єза зіпсував комфортний для господарів поля рахунок - 2:1.

В іншому матчі дня "Севілья" на своєму полі з рахунком 2:3 поступилася дортмундській "Боруссії". Іспанці першими повели в рахунку. На сьомій хвилині після удару Сусо м`яч зрикошетив від захисника "Боруссії" і залетів у ворота - 1:0.

Німецька команда відігралася на 19-й хвилині. Класний удар із-за меж штрафного майданчика вийшов у Махмуда Дауда - 1:1. На 27-й хвилині норвежець Ерлінг Голанд виводить "Боруссію" вперед - 2:1.

На 43-й хвилині Голанд оформив дубль. Після розіграної комбінації Голанд ударом з метрів восьми пробив утретє ворота "Севілья". У другому таймі на полі була більш виважена гра від обох команд в захисті. На 74-й хвилині після удару Оскара Родрігеса м`яч влучає в штангу воріт "Боруссії". На 84-й хвилині "Севілья" забиває другий гол, скоротивши розрив в рахунку до мінімуму. Забитим м`ячем відзначився Люк де Йонг.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування