Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клініку-довгобуд професора Козявкіна хочуть включити до "Великого будівництва"

Середа, 24 лютого 2021, 17:14
Клініку-довгобуд професора Козявкіна хочуть включити до Великого будівництва

Недобудовану клініку відновного лікування професора Володимира Козявкіна, що розташована на Арабатській стрілці Херсонщини, пропонують включити до програми "Велике будівництво" як багатофункціональний реабілітаційний центр InterMedicalEcoCity.

Джерело: заява тимчасового виконувача обов’язків голови Херсонської ОДА Сергія Козира на форумі "Україна 30. Інфраструктура", яку передає "Укрінформ"

Пряма мова: "Це об’єкт лікувального напрямку – бальнеологічний курорт Екомістечко. Це стратегічний проєкт створення багатофункціонального реабілітаційного центру InterMedicalEcoCity на Арабатській стрілці… Проєкт розпочатий, він вже має ступінь готовності близько 80%, зараз потрібно залучити інвесторів для того, щоб його реалізувати".

Деталі: За словами Козира, розвиток проєкту можливий саме за умови його включення до програми "Велике будівництво". Наразі необхідна реструктуризація поточної заборгованості за банківським кредитом - це потребує допомоги центральних органів виконавчої влади, щоб зрушити проєкт з місця, наступне завдання – знайти інвесторів, адже необхідно залучити близько 11,3 млн доларів.

Він відзначив, що унікальність проєкту полягає у тому, щоб лікувати пацієнтів за методом Козявкіна, який розроблений понад 30 років тому, офіційно визнаний урядом України і відомий у світі. Він передбачає надання допомоги людям з захворюваннями нервової системи, опорно-рухового апарату, постраждалим внаслідок травм.

Будівництво клініки професора Козявкіна на Арабатській стрілці розпочалися у 2005 році.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...