В Одесі біля ОДА побудують сквер з трьома меморіалами пам’яті

Середа, 10 березня 2021, 22:38
В Одесі біля ОДА побудують сквер з трьома меморіалами пам’яті

Біля будівлі Одеської обласної державної адміністрації побудують сквер із трьома меморіалами пам'яті захисникам, які загинули за незалежність України

Джерело: мер Одеси Геннадій Труханов у Facebook

Пряма мова Труханова: "Свого часу з’явилася низка ініціатив зі створення меморіалів захисникам, які загинули за незалежність України. Тепер вони об'єднані єдиним концепт-проєктом благоустрою скверу пам'яті трагічних подій історії України. Етап погоджень пройдено, приступаємо до реалізації на умовах співфінансування. В тому числі кримсько-татарська громада висловила готовність взяти участь у реалізації проєкту, профінансувавши створення тут меморіалу пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Відтак, біля облдержадміністрації з’явиться сучасний сквер з інформаційно-технологічними та світловими рішеннями. Три меморіали пам'яті будуть представлені у вигляді алей. Тут же буде представлено імена загиблих з QR-кодом для ознайомлення з подіями і обставинами, при яких загинула людина.

Ми також передбачили з боку вулиці Канатної стоянку, місця для відпочинку, для вигулу собак, дитячі та спортивний майданчики".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування