Спорт, здорове харчування, активність: Зеленський затвердив молодіжну стратегію до 2030 року

П'ятниця, 12 березня 2021, 19:39
Спорт, здорове харчування, активність: Зеленський затвердив молодіжну стратегію до 2030 року

Президент Володимир Зеленський підписав Указ № 94/2021 "Про Національну молодіжну стратегію до 2030 року", метою якої є створення умов для розвитку молодих людей.

Джерело: Офіс президента

Дослівно: "Метою стратегії є утвердження важливості молоді для розвитку держави, а також створення можливостей для молодих людей розвиватися в цьому напрямку, бути конкурентоспроможними, економічно активними, відповідальними та свідомими.

Документ передбачає створення умов для посилення самостійності молодих людей, формування у них навичок здорового способу життя, розвитку фізичної культури, здорового харчування тощо.

За словами Володимира Зеленського, у центрі уваги стратегії – молодь, яка визнається творцем як власного майбутнього, так і майбутнього всієї країни.

А держава повинна стати сучасним та інноваційним сервісом для молоді, щоб кожна молода людина мала бажання й можливості реалізовувати свій потенціал в Україні, зазначив Глава держави".

Деталі: Указом передбачено, що задля впровадження стратегічних напрямів уряд протягом місяця має розробити та затвердити соціальну цільову програму "Молодь України" на 2021 – 2025 роки.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News