Зеленський: Партія очищується від засланих козачків і випадкових людей

Субота, 13 березня 2021, 11:00
Зеленський: Партія очищується від засланих козачків і випадкових людей
фото Дмитра Ларіна, УП

Президент Володимир Зеленський заявляє, що партія "Слуга народу" поступово очищується від засланих козачків та випадкових людей.

Джерело: Зеленський на XI з'їзді партії "Слуга народу" в суботу

Пряма мова: "Партія "Слуга народу" сьогодні починає новий період. Вважаю, ми, ви подорослішали, визнали помилки і зробили висновки. Ми поступово очищуємо команду від засланих козачків та випадкових людей (є й такі). І ми готові рухатись далі".

"Ми працюємо сьогодні в складних умовах, в умовах війни, коронавірусу, світової фінансової кризи. Коли проти нас стара система, олігархи, їхні ЗМІ, їхні судді, депутати, які втратили недоторканність, чиновники, які втратили схеми, тіньові царьки, які скуповували землю, що нібито не продається, тіньові букмекери, що заробляли мільярди, не сплачуючи жодної гривні до бюджету України, ті, хто поливав нас останніми словами, а тепер набиваються в друзі, ті, хто були друзями, а тепер поливають нас останніми словами".

Деталі: Водночас Зеленський вважає, що партія має приділити основну увагу тому, що "поки що, на жаль, не зроблено, і зосередитись на втіленні цього в життя".

Пряма мова: "Якщо в цьому залі є ті, хто готовий опустити руки або досі не зрозумів різницю між справжньою думкою народу і своєю Facebook-бульбашкою або ґвалтом деяких журналістів, активістів, анонімних телеграм-каналів про "все пропало", краще встаньте і підіть зараз. Хоча я вірю, що таких людей тут сьогодні немає".

Катерина Тищенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування