Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Синоптики розповіли, якої погоди очікувати наступного тижня

Неділя, 14 березня 2021, 11:56
Синоптики розповіли, якої погоди очікувати наступного тижня
Фото: pxhere

У понеділок та вівторок у західних та північних регіонах можливий мокрий сніг з дощем, вночі близько нуля, місцями незначний мороз.

Джерело: Укрінформ з посиланням на Укргідрометцентр

Деталі: 15 березня (в понеділок) у західних, північних та Вінницькій областях мокрий сніг та дощ (переважно помірний); на решті території без істотних опадів. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, у східних областях до 5° морозу; вдень у західних та північних областях 3-8° тепла, на решті території 8-11°.

Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця, у південній частині туман. У західних, північних та центральних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-10° тепла, у східних областях вночі 2-5° морозу, вдень 3-5° тепла.

У Києві 15 березня невеликий, вдень 16 березня помірний мокрий сніг та дощ (вночі 16 березня без істотних опадів). Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця.

Погода 15 березня
Погода 15 березня

16 березня вночі у західній частині, Вінницькій, Житомирській та Одеській областях, вдень у південних, більшості центральних, північних, Хмельницькій та Чернівецькій областях помірний мокрий сніг та дощ; на решті території без істотних опадів. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла.

Вночі та вранці на дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця.

Погода 16 березня
Погода 16 березня

17-18 березня синоптики прогнозують часом мокрий сніг, у східних та більшості південних областей переважно дощ (вдень 18 березня у західних областях невеликі опади).

Температура вночі від 2° морозу до 4° тепла, вдень 1-6 ° тепла, 17 березня у південно-східній частині до 9° тепла.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування