Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Закарпатті викрили канал переправлення росіян до ЄС

Понеділок, 15 березня 2021, 16:25
На Закарпатті викрили канал переправлення росіян до ЄС

Контррозвідники Служби безпеки України на Закарпатті заблокували канал незаконного переправлення громадян Росії до країн ЄС, Великої Британії та США.

Джерело: СБУ

Деталі: Відомо, що мешканець Берегівського району допомагав росіянам отримати фіктивне громадянство Угорщини, яке дозволяє безвізовий в’їзд до 162 країн світу, включаючи США та Велику Британію.

Дослівно: "Організатор схеми забезпечував підроблення документів, які доводили наявність необхідних підстав. Оформлення документів, що підтверджували набуття громадянства та отримання дозволу для виїзду за кордон, проводилося фігурантом через дипломатичні представництва Угорщини у деяких країнах Європейського Союзу.

За відповідні "послуги" фігурант отримував від замовника 25-30 тис. євро. Серед "клієнтів" оборудки були представники криміналітету та організованих злочинних угруповань".

Довідково: Однією з умов отримання громадянства є наявність у кандидата родинного коріння на території Закарпатської області у період її перебування у складі Австро-Угорщини до 1918 року та у складі Королівства Угорщина у 1939-1944 роках.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування