Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Погоня поліції за мотороллером: заступник Авакова відреагував на резонансне відео

Вівторок, 16 березня 2021, 13:45
Погоня поліції за мотороллером: заступник Авакова відреагував на резонансне відео

Заступник глави МВС Антон Геращенко закликав служби доставки, що використовують моторолери та велосипеди, не наймати на роботу співробітників, які порушують правила дорожнього руху.

Джерело: Геращенко в Facebook

Деталі: Так заступник Авакова відреагував на відео, де патрульні намагалися безуспішно затримати водія моторолера однієї зі служб швидкої доставки харчування.

Ролик широко поширився в соцмережах. Хтось критикував дії поліції, хтось сміявся, хтось називав водія мачо на моторолері.

Геращенко ж вказує, що водій моторолера - злісний порушник ПДР. Він проїхав на червоне світло, ризикуючи потрапити під колеса іншої машини, загинути або втратити здоров'я чи підвести під кримінальну відповідальність іншого учасника дорожнього руху.

З огляду на те, що процес затримання міг привести до ДТП, патрульні вирішили зупинити переслідування. І це рішення заступник голови МВС вважає обґрунтованим.

Пряма мова: "Звертаюся зараз до всіх служб доставки, які використовують моторолери та велосипеди. Не наймайте на роботу водіїв, які нахабно і зухвало порушують правила дорожнього руху, як це було в даному випадку.

По-перше вони будуть гинути під колесами машин. По-друге, вони будуть знищувати ваше майно - моторолери, сумки - термоси. По-третє вони просто не виконуватимуть замовлення, загинувши під колесами авто або потрапивши в ДТП.

Патрульні - молодці! А ким Ви вважаєте водія моторолера? Порушником ПДР чи молодцем?".

Що передувало: У мережі з'явився ролик, датований 14 березня. На відео кур'єр служби доставки "Ракета" намагається втекти від переслідування машиною поліції: він лавірує між жвавим потоком машин, також, будучи притиснутий авто патрульних до узбіччя, все ж тікає правоохоронців. На відео накладено музику з радянського фільму "Невловимі месники".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування