Розвідка відповіла на заяви ФСБ про затримання "українського агента" в Криму

Вівторок, 16 березня 2021, 19:18
Розвідка відповіла на заяви ФСБ про затримання українського агента в Криму

Служба зовнішньої розвідки України назвала пропагандистською акцією заяви ФСБ Росії про затримання у Криму нібито "українського агента".

Джерело: Служба зовнішньої розвідки

Дослівно: "ФСБ створює потрібний Кремлю фон для "святкування" роковин окупації Криму

Інформація ФСБ РФ щодо нібито викриття розвідувальної діяльності українських спецслужб на території окупованої АР Крим має на меті створення відповідного фону для проведення 17 березня ініційованого РФ неформального засідання Радбезу ООН з кримської проблематики.

Така пропагандистська акція напередодні роковин окупації Криму – це зручний привід для відволікання уваги населення від численних внутрішніх проблем півострова.

На нинішньому етапі Росія цілеспрямовано нагнітає ситуацію, намагаючись перекласти на українську сторону відповідальність за процес урегулювання на Сході України та дискредитувати ініціативу "Кримська платформа" з мирної реінтеграції Криму".

Нагадаємо: 16 березня в Росії повідомили, що в анексованому Криму ФСБ затримала росіянина, який начебто збирав за завданням української розвідки інформацію про місця масового перебування людей і мав у своєму автомобілі вибуховий пристрій.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування