Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський розкритикував правоохоронців за поганий захист довкілля

Середа, 17 березня 2021, 12:23
Зеленський розкритикував правоохоронців за поганий захист довкілля

Президент Володимир Зеленський вважає, що в Україні слабка протидія контрабанді деревини через кордон, а також немає інформації про покарання за видобуток бурштину.

Джерело: офіс президента, Зеленський для наради керівників правоохоронних органів з питань дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього середовища

Пряма мова: "Громадяни поки що не отримали належної інформації про ліквідовані злочинні схеми у сфері обігу деревини, зокрема й посадки чиновників, причетних до них. Слабкою є й протидія контрабандному переміщенню деревини через митний кордон України…

Масштаби та суспільна небезпека екологічної злочинності вимагають від правоохоронних та інших державних органів роботи на 200 відсотків своїх можливостей. Посилення боротьби з правопорушеннями у сфері охорони довкілля повинно бути одним із основних пріоритетів кримінальної політики".

Деталі: Зеленський нагадав про незаконний видобуток бурштину. За його словами, поки "недостатньо інформації про покарання за резонансні злочини у цій сфері".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...