Племінник Путіна створив "Комітет підтримки Путіна"

Вівторок, 23 березня 2021, 22:53
Племінник Путіна створив Комітет підтримки Путіна

Двоюрідний племінник президента РФ Роман Путін створив "Комітет підтримки Путіна", метою якого буде "контроль за реалізацією реформ, що проводяться президентом Росії, і виконанням його указів".

Джерело: "РІА Новини" з посиланням на пресслужбу племінника Путіна

Дослівно: "Ця всеросійська організація покликана буде об'єднати всіх громадян країни з активною життєвою позицією, які підтримують взятий президентом РФ Володимиром Путіним курс розвитку. Для успішної реалізації реформ, що проводяться головою держави, учасники комітету контролюватимуть виконання президентських указів і безпосередньо братимуть участь у вирішенні важливих для  того чи іншого суб'єкта Росії питань".

Деталі: Повідомляється, що відділення комітету будуть створені в кожному регіоні, вони нібито будуть займатися на місцях "наведенням порядку" в самих різних сферах - ЖКГ, медицина, освіта, а також "патріотичним і спортивним вихованням молоді" і взаємодією з владою всіх рівнів.

Довідка: Роман Путін - син двоюрідного брата президента Ігоря Путіна, який входив до ради директорів АвтоВАЗбанка, Майстер-банку, подільського Промислового ощадного банку та Російського земельного банку.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...