Екскомунальника, чинного депутата підозрюють у розтраті 1,5 мільйона

Середа, 24 березня 2021, 15:33
Екскомунальника, чинного депутата підозрюють у розтраті 1,5 мільйона

Правоохоронці повідомили про підозру ексдиректору комунального підприємства депутату Житомирської міської ради за фактами розтрати майна на 1,5 млн гривень.

Джерело: Київська міська прокуратура

Деталі: Згідно з матеріалами слідства, колишній генеральний директор КП "Київська обласна сільськогосподарська брокерсько-комерційна фірма "Обрій", який на теперішній час є депутатом Житомирської міської ради, упродовж 2016-2018 років надавав в суборенду нежитлові приміщення, розташовані по вулиці Великій Васильківській у Києві.

Отримані від оренди грошові кошти, останній перераховував на рахунки суб’єктів господарської діяльності, зареєстрованих на його родичів, в якості оплати за товари та послуги, які в дійсності не поставлялись та не надавались.

Державі загалом було завдано збитків на суму понад 1,5 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Додатково: Досудове розслідування здійснюється слідчими Територіального управління ДБР у м. Києві, за оперативного супроводження ГУ КЗЕ СБ України.

За вчинене передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування