Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Дещо ми знаємо трішки глибше": Зеленський пожартував про розвідку США на зустрічі з Блінкеном

Середа, 19 січня 2022, 17:03
Дещо ми знаємо трішки глибше: Зеленський пожартував про розвідку США на зустрічі з Блінкеном
Зеленський і Блінкен. фото ОП

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з держсекретарем США у середу в Києві пожартував про роботу американської розвідки на тлі нарощування військ РФ біля України. 

Відео зустрічі оприлюднив 24 канал, повідомляє "Європейська правда".

"У нас в цілому адженда розмови співпадає. Але, тим не менш, хочеться проговорити деякі речі в деталях. Тому що розвідка у вас прекрасна, але ви далеко за океаном, а ми тут, на місці. Думаю, деякі речі ми знаємо трішки глибше про свою державу", - сказав президент.

Реклама:

Блінкен у відповідь пожартував, що "останнє, що вам потрібно - ще один відвідувач, тому що Київ, напевне, найпопулярніший пункт призначення у всьому світі на цей момент".

Блінкен також зазначив, що про візит до України його попросив президент США Джо Байден, щоб підтвердити українцям підтримку, яку надають США Україні, а також "те, що наразі, як ніколи, все залежить від українців і не від кого іншого - вирішити своє майбутнє та майбутнє своєї країни".

Нагадаємо, виступаючи перед дипломатами в посольстві США в Києві, держсекретар Ентоні Блінкен попередив, що президент Росії Владімір Путін може віддати наказ про напад у найкоротші терміни.

ВІДЕО ДНЯ

Підписуйтеся на Telegram-канал "Європа тут" з найцікавішим від ЄвроПравди

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування