Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Відомого українського боксера Вірчиса знайшли повішеним

П'ятниця, 28 січня 2022, 13:10
Відомого українського боксера Вірчиса знайшли повішеним
фото зі сторінки ФБУ

На 49 році життя помер відомий український боксер Володимир Вірчис: його знайшли повішеним у Києві, поліція відкрила кримінальне провадження.

Джерело: Федерація боксу України, поліція Києва у коментарі УП

Дослівно ФБУ: "З великою скорботою повідомляємо, що пішов з життя  відомий український боксер Володимир Вірчис. Світла пам‘ять".

Реклама:

Деталі: У поліції Києва УП повідомили, що тіло Вірчиса було виявлене перехожим в ніч на 28 січня у Дніпровському районі. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження

Дослівно поліція: "Сьогодні вночі до поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що поблизу будинку на вулиці Раїси Окіпної він виявив повішеним невідомого чоловіка. За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група та "швидка".

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя із зашморгом на шиї. Лікарі констатували його смерть, а правоохоронці направили тіло загиблого на експертизу. Слідчо-оперативна група задокументувала подію та вилучила речові докази для проведення необхідних експертних досліджень.

ВІДЕО ДНЯ

Вже зранку до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її чоловік вночі пішов з дому та досі не повернувся. Жінка описала зовнішність зниклого і правоохоронці запросили її на впізнання загиблого, якого виявили вночі. У результаті було встановлено, що загиблим виявився український боксер Володимир Вірчис.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, з позначкою "самогубство". Триває слідство".

Додатково:  Відомий ексспортсмен підтримував одного з обвинувачених у замовлені у вбивстві херсонської активістки Катерини Гандзюк Владислава Мангера, хотів бути його поручителем.

Видання "Мост" писало, що 27 січня Вірчис прийшов на судове засідання і звернувся до Мангера з вимогою повернути борги.

Перед засіданням він підсів до скляного куба, у якому сидів Мангер. І далі всі присутні стали свідком досить емоційної розмови. Вірчис настійливо просив Мангера повернути борг, повернути гроші, - розповів один з присутніх у залі засідань.

Мангер попросив Володимира Вірчиса "не влаштовувати сцен". "Підприємство з тобою на зв'язку. Не влаштовуй сцен" - переповідають слова Мангера.

Довідково: Вірчису було 48 років. Боксер був інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF (2003 – 2004), інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (2005 – 2006).

На професійному ринзі Володимир Вірчис провів 28 боїв і здобув 26 перемог (21 нокаутом). У його активі також дві поразки.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування