Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луганщина запасається автомобілями "швидкої" і пальним перед імовірним наступом РФ

Понеділок, 11 квітня 2022, 22:21
Луганщина запасається автомобілями швидкої і пальним перед імовірним наступом РФ
Сергій Гайдай, фото з Telegram

Луганщина запаслася електрогенератором, автомобілями швидкої допомоги та пальним перед очікуваним масивним наступом російських військ.

Джерело: голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону

Пряма мова: "Завчасно вдалося привезти величезний генератор, який ми встановимо, якщо повністю зникне електрика, зможемо в Лисичанськ подавати воду.

Реклама:

Нам волонтери передали декілька автомобілів швидкої допомоги, ми їх передали в лікарні. Тому що автомобілі в такій обстановці, що коли все обстрілюється – це просто розхідний матеріал, вони постійно нищаться. Тому в нас є запасні швидкі допомоги.

Ми завчасно привезли пальне. Його достатньо на місяць заправляти швидкі допомоги, всі вантажівки з гуманітарними вантажами і всі автобуси, які працюють на евакуацію".

Деталі: Гайдай також повідомив, що за добу з Луганщини було евакуйовано більше 500 людей, і робота в цьому напрямку буде продовжуватися, "поки є хоч якась можливість".

ВІДЕО ДНЯ

"Але бачимо, що орки почали стягувати величезну кількість техніки. Навіть там, де вона була трохи на відстані, вже почали підтягувати ближче. Вже закінчується підготовка до наступу", - констатував він.

"Обстрілюється повністю вся територія Луганської області. Акцент ворог зробив саме зараз на Кремінній, Рубіжному, Попасній, обстрілюються всі населені пункти Гірської громади. Сьогодні піддався обстрілу і Сєвєродонецьк, і Лисичанськ", - зазначив голова ОВА.

Читайте також: Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай: Орки знищують усе. Забрати людей навіть неможливо, бо бомблять направо й наліво

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: