Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рух потягів до Балаклії відновили

Субота, 25 березня 2017, 15:55

У суботу було відновлено рух потягів до станції Балаклія на Харківщині, який раніше було зупинено у зв'язку з вибухами боєприпасів на артскладах.

Про це повідомив глава Балаклійської райдержадміністрації Степан Масельський на своїй сторінці в Facebook.

"В 14:30 відновлено рух потягів по станції Балаклія", - написав він.

Реклама:

Масельський також запевнив, КП БРР "Балаклійський водоканал" працює в штатному режимі, і спростував чутки про припинення водопостачання міста.

У суботу зранку ДСНС повідомила, що на території арсеналу у Балаклії спостерігаються одиночні вибухи боєприпасів різної інтенсивності.

"У зоні надзвичайної ситуації відключено газопостачання, тимчасово призупинено роботу потенційно-небезпечних об’єктів та рух транспорту по залізничній станції Балаклія, який організовано за резервною схемою, закрито повітряний простір в радіусі 40 км", - зазначали у ДержНС.

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, пожежа на арсеналі у Балаклії з подальшими вибухами боєприпасів почалася в ніч на 23 березня, близько 36 тисяч мешканців міста і довколишніх сіл евакуювали.

24 березня в Міноборони заявили, що пожежу на артскладах біля Балаклії повністю ліквідовано. Внаслідок НС поранено 3 особи, 1 особа загинула, ще 2 людини отримали порізи при розборі завалів будинку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування