"День Росії" для окупантів на Херсонщині обернувся ганебним соромом - голова облради

Неділя, 12 червня 2022, 11:55
День Росії для окупантів на Херсонщині обернувся ганебним соромом - голова облради
Фото: російський пропагандиський Телеграм-канал

На Херсонщині окупаційна влада організувала святкування дня Росії, яке місцеві жителі проігнорували.

Джерело: голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко та радник голови Херсонської військової адміністрації Сергій Хлань у коментарі "Суспільному"

Пряма мова Самойленка: "Більш ганебного сорому Росія не могла собі уявити. Там херсонців є 30 чи 40 людей. Навіть якщо б врахувати тих, хто ходить на всі свята, не зважаючи на їх політичний окрас, їх мало б бути більше. Просто неможливо прищепити мертве дерево до живого".

Реклама:

Пряма мова Хланя: "По всій області росіяни організували в традиційному своєму стилі концерти "пєсні і пляски" Южного військового округу. Анонсовані також виступи якихось співаків, а по області - творчих колективів".

Деталі: За словами радника голови ОВА, рух Опору розклеїв листівки з QR-кодами по всьому місту.

За QR-кодами можна детальніше ознайомитись із пропозиціями "Здав окупанта - отримай гроші" тощо. Такі листівки поклеїли навіть на будівлі, де військові РФ розташували свій штаб ФСБ, та на зайнятих росіянами адміністративних будівлях, зазначив Хлань.

ВІДЕО ДНЯ

Також радник голови ОВА стверджує, що ЗСУ на Херсонщині також зробили подарунок окупантам до так званого "свята" дня росії — феєрверк. За його даними, вночі українська артилерія влучно поцілила у склад боєприпасів, що детонував до ранку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування