Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луганщина: ЗСУ зупинили наступ росіян біля Білогорівки – Гайдай

Середа, 20 липня 2022, 08:28
Луганщина: ЗСУ зупинили наступ росіян біля Білогорівки – Гайдай
ФОТО З TELEGRAM ГАЙДАЯ

Українські захисники зупинили наступ російських окупантів поблизу Білогорівки Луганської області, на цьому та інших напрямках ворог поніс значні втрати.

Джерело: голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram

Пряма мова Гайдая: "Окупанти націлені на штурм Бахмута, тому  й влаштовують терор в населених пунктах, розташованих на підступав до цього міста.

Реклама:

На межі областей за минулу добу росіяни завдали 7 ракетних ударів, 3 мінометних обстріли, провели дві атаки із застосуванням ствольної артилерії та ще дві – за підтримки реактивної". 

 
Фото з Telegram Гайдая

Деталі: За словами голови ОВА, зокрема, серйозно постраждало Верхньокам’янське – по ньому росіяни били з артилерії і "Градів", і навіть застосовували авіацію. 

Вночі окупанти також потужно обстріляли з "Градів" Білогорівку. 

ВІДЕО ДНЯ
 
Фото з Telegram Гайдая

За словами Гайдая, ворог кидає нещодавно мобілізованих жителів окупованих населених пунктів Луганщини в бій, але просуватися вперед окупантам не вдається. Попри щільний артилерійський та ракетний тиск, Збройні сили України утримують свої позиції. 

 
Фото з Telegram Гайдая

Голова ОВА додав, що не за планами в окупантів йдуть справи і в окупованих містах.

За словами Гайдая, росіяни обіцяли швидко відновити об’єкти критичної інфраструктури, але в них виникли труднощі не те, що з ремонтом, а й навіть з підвезенням питної та технічної води.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: