Азербайджан звинуватив Вірменію в обстрілах, Єреван заявив про дезінформацію

Понеділок, 28 листопада 2022, 00:42
Азербайджан звинуватив Вірменію в обстрілах, Єреван заявив про дезінформацію
Вірменський військовий. Фото ілюстративне з Facebook Міноборони Вірменії

Азербайджан звинуватив Вірменію в обстрілах позицій своєї армії, Єреван заявив, що це дезінформація.

Джерело: Міноборони Азербайджану, Міноборони Вірменії

Деталі: Міноборони Азербайджану заявило, що вогонь вели підрозділи збройних сил Вірменії зі стрілецької зброї 27 листопада з 15.45 по 16.55 з перервами з позицій у напрямку населеного пункту Ашаги Шорджа Басаркечярського району по позиціях азербайджанської армії у напрямку населеного пункту Йелліджа Кяльбаджарського району.

Реклама:

"Крім того, 27 листопада з 11:30 по 16:20 члени незаконних вірменських збройних формувань на території Азербайджану, де тимчасово розміщені російські миротворці, знову обстріляли позиції азербайджанської армії в Агдамському, Ходжавендському і Тертерському напрямках", - йдеться у повідомленні.

"Підрозділи азербайджанської армії, дислоковані в зазначених напрямках, вживали адекватних заходів у відповідь", – додали у відомстві.

У той же час Міноборони Вірменії заявило, що "Міністерство оборони Азербайджану продовжує поширювати дезінформацію".

ВІДЕО ДНЯ

Вірменське відомство зазначило: "Повідомлення Міністерства оборони Азербайджану про те, що 27 листопада з 15:45 до 16:55 підрозділи ЗС РА відкрили вогонь по азербайджанських позиціях, розташованих у східній частині вірмено-азербайджанського кордону, не відповідає до реальності".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування