Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Житомирщині в лісі загинув чоловік: поїхав по чорниці на заміновану територію

Вівторок, 11 липня 2023, 12:41
На Житомирщині в лісі загинув чоловік: поїхав по чорниці на заміновану територію
Тут і далі фото поліції

23-річний чоловік загинув у результаті вибуху міни у лісі на Житомирщині − він повіз родину збирати чорниці і проігнорував знаки про те, що територія замінована.  

Джерело: Головне управління поліції у Житомирській області

Дослівно поліція: "Родина поїхала до лісового масиву поблизу с. Рудня-Хочинська Олевської громади збирати чорниці. Перед знаком "В’їзд заборонено" та "Стоп міни!" чоловік висадив свою сім’ю, а сам, піднявши шлагбаум, поїхав далі.

На ґрунтовій дорозі, вже на забороненій території, автівка натрапила на міну. Після цього стався вибух, 23-річний водій, житель Олевської громади, загинув на місці".

Деталі: Подія сталася 10 липня. Правоохоронці встановили, що місцеві жителі заїхали на заміновану територію, нехтуючи попереджувальними знаками та обмежувальними стрічками. 

 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Поліцейські закликають жителів області дотримуватися правил безпеки. І нагадують, що нині в країні діє заборона на відвідування прикордонної зони.

Зокрема на Житомирщині дозволено відвідувати ліси, окрім територій, які знаходяться за 20 км від кордону з Білоруссю та тих, які були раніше окуповані. Також заборонене відвідування заповідників області і закритих водойм, які знаходяться поруч з об’єктами критичної інфраструктури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування