Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сирський з'їздив до бригад, які воюють на складних напрямках: обговорили плани

Вівторок, 25 липня 2023, 15:44
Сирський з'їздив до бригад, які воюють на складних напрямках: обговорили плани

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський відвідав бойові бригади на бахмутському та лиманському напрямках, аби скорегувати військові плани.

Джерело: Олександр Сирський у Telegram

Пряма мова: "Відвідав наші бойові бригади на двох активних напрямках. У зв’язку зі складною та протилежною обстановкою на Бахмутському та Лиманському напрямках, треба було скорегувати наші плани, послухати командирів, дізнатися про їхнє бачення ситуації, проблеми та прийняти виважені, адекватні рішення.

Реклама:

Для мене принципово важливо розуміти, що потрібно командиру та солдату безпосередньо на полі бою і де на даний час у нас найбільш складна ситуація".

Деталі: Сирський зустрівся з українськими воїнами, відзначив їх нагородами і зробив "цінні подарунки".

За словами командувача Сухопутних військ, після таких зустрічей зміцнюються взаємна довіра та розуміння того, що є рух "у правильному напрямку, до Перемоги".

ВІДЕО ДНЯ
 
 
 
 

Цьому передувало: Вранці 25 липня Генштаб ЗСУ повідомив, що на Бахмутському напрямку українські війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут, а на Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів та артилерійських обстрілів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: