Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗСУ мають успіх і закріплюються біля Новопрокопівки та Вербового – Генштаб

Середа, 30 серпня 2023, 10:32
ЗСУ мають успіх і закріплюються біля Новопрокопівки та Вербового – Генштаб
ілюстративне фото Генштаб

Українські захисники мали успіх і закріплюються на напрямках Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка-Вербове Запорізької області.

Джерело: Генштаб

Дослівно: "Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

Реклама:

В напрямках Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка-Вербове мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби".

Деталі: На Бахмутському напрямку захисники продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

 
deepstatemap 30 серпня
 
deepstatemap 30 серпня

Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Красногорівки та Мар’їнки Донецької області. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви.

ВІДЕО ДНЯ

Також сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.

Противник вів безуспішні наступальні дії в районах районах Новоєгорівки, Білогорівки Луганської області та Богданівки, Курдюмівки, Озарянівки Донецької області. Важкі бої тривають.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування