Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗСУ продовжують стримувати наступ ворога під Мар'їнкою – Генштаб

Четвер, 31 серпня 2023, 19:04
ЗСУ продовжують стримувати наступ ворога під Мар'їнкою – Генштаб
ілюстративне фото ЗСУ

Сили оборони продовжують стримувати наступ ворога під Мар'їнкою, відбили наступ росіян під Новомихайлівкою.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу від 31 серпня

Деталі: Зазначається, що від початку доби ворог завдав 1 ракетний та 31 авіаційний удар, здійснив 52 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Реклама:

Протягом доби відбулось 25 бойових зіткнень.

Зазначається, що Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області. Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новомихайлівки.

Водночас, українські захисники продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

ВІДЕО ДНЯ

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та 4 - по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 1  артилерійський засіб на вогневій позиції та 2 радіолокаційні станції противника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування