Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський провів Ставку: є результати знищення логістики окупантів, зброя партнерів ефективна

Вівторок, 17 жовтня 2023, 14:05
Зеленський провів Ставку: є результати знищення логістики окупантів, зброя партнерів ефективна
Володимир Зеленський, фото: ОП

Президент Володимир Зеленський провів чергову Ставку головнокомандувача, на якій заслухав доповіді командувачів та відзначив ефективність наданої партнерами зброї, завдяки якій є результат щодо знищення баз та логістики окупантів.

Джерело: Зеленський у Telegram

Пряма мова: "Провів засідання Ставки. Важливі доповіді командувачів. Дякую кожному воїну, кожній нашій бригаді, які міцно тримають позиції. Авдіївка, Бахмутський напрямок, Марʼїнка, Шахтарський напрямок. І Купʼянськ, і Запорізький напрямок. Молодці, хлопці! Дякую й тим, хто потужно знищує логістику та бази окупантів на нашій землі. Є результати".

Реклама:

Деталі: При цьому він подякував деяким партнерам України. "Ефективна зброя, як ми й домовлялись", - підкреслив він.

Крім того Зеленський зазначив, що захисники просуваються вперед у результаті штурмових дій. "Щодня, щотижня Україна саме потребує таких результатів. Щодня, щотижня треба зберігати ініціативу", - підкреслив президент.

Також на Ставці доповідалось щодо захисту берегів Чорного моря, Дунайського регіону.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Зеленського, також на Ставці обговорили міжнародну політику, наявні зміни. Були доповіді урядовців та розвідки.

"Викликів багато. Але, якими б не були загрози, наша відповідь – це наша сила, наша єдність. Захищати Україну та державні інтереси, бути в обороні або з обороною, допомагати, дбати про тих, хто поруч, знайти своє місце в спільній роботі народу – це важливо", - зазначив президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: