Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нічні атаки на Херсонщині, Донеччині, Харківщині – 8 поранених цивільних

Вівторок, 24 жовтня 2023, 09:01
Нічні атаки на Херсонщині, Донеччині, Харківщині – 8 поранених цивільних
Наслідки обстрілу Борової, фото Харківської обласної прокуратури

У ніч на 24 жовтня російські окупанти обстріляли Херсонщину запалювальними снарядами, Донеччину – ракетами, по 4 поранених цивільних зафіксовано у Харківській та в Херсонській областях.

Джерело: міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, Херсонська обласна прокуратураХарківська обласна прокуратура

Деталі: Херсонська область: російські військові не припиняють тероризувати прибережні населені пункти. 

Реклама:

За даними Клименка, опівночі ворог завдав два авіаудари по селу Зміївка у Бериславському районі. Вже за годину запалювальними боєприпасами був обстріляний Херсонський район. У селі Білозерка поранення отримали 4 людини, зокрема 12-річна дитина. Пошкоджені 20 будинків, газова мережа, автомобілі та господарчі споруди.

За даними прокуратури, у Білозерській громаді один із снарядів поцілив по приватному будинку – постраждали троє членів родини: чоловік, жінка та їхня малолітня дитина. Їм надали меддопомогу на місці. Дані щодо інших постраждалих уточнюються. 

Дніпропетровська область: російські військові атакували село Іллінка у Марганецькій громаді з артилерії. За попередніми даними, жертв немає. 

ВІДЕО ДНЯ

Донецька область: окупанти обстріляли Краматорський район ракетами, попередньо – С-300. На території сільгосппідприємства зруйновано будівлю майстерні та пошкоджені 9 автомобілів.

Харківська область: близько 23-ї години 23 жовтня ворог атакував селище Борова у Ізюмському районі. Пошкоджено 2-поверховий будинок. 4 людини отримали поранення та були шпиталізовані.

За даними прокуратури, близько 22:45 російські військовослужбовці з РСЗВ обстріляли смт Борова Ізюмського району, пошкодили низку житлових будинків. Отримали поранення четверо мирних мешканців: двоє чоловіків 58 та 65 років, 42-річна та 68-річна жінки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: