Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Зеленського відповіли Маску, який закликає "здати" Росії українські землі

Вівторок, 24 жовтня 2023, 16:34
У Зеленського відповіли Маску, який закликає здати Росії українські землі
МИХАЙЛО ПОДОЛЯК, ФОТО ОФІСУ ПРЕЗИДЕНТА

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що відмова від підтримки України не припинить війну, а лише примножить конфлікти у всьому світі і стане кінцем міжнародного права. 

Джерело: Подоляк у Telegram

Пряма мова: "Маск вважає, що "здача України" під ніж обов'язкового масштабного російського геноциду приведе нас до кінця війни та "вічного миру".

Реклама:

Це катастрофічна помилка. Відмова від підтримки України точно не припинить війну, але неминуче призведе до різкого примноження конфліктів у всьому світі, кінця епохи міжнародного права, краху міжнародної економіки і тріумфу сил зла. 

Правил більше не буде. Передбачуваність і договороспроможність остаточно помруть. Апетити агресорів зростатимуть, терористичні угруповання отримуватимуть дедалі більше інвестицій у межах осі зла.

Все це закінчиться великою війною на різних континентах, у якій, імовірно, в такому разі вже доведеться брати участь і громадянам Америки.

ВІДЕО ДНЯ

… Будь-які сумніви стають живильним середовищем для агресорів, хвилюючи їхні свідомості думками про слабкість Заходу. Відлуння цих сумнівів ми бачили в Ізраїлі".

Деталі: На його думку, Маск має рацію, коли говорить про те, що російська агресія в Україні має загальнолюдський і цивілізаційний характер у своїй руйнівності. 

Передісторія: 

  • Мільярдер Ілон Маск, виступаючи на онлайн-дискусії, закликав США знайти шлях до миру в Україні і відновити нормальні відносини з Росією.
  • Він висловив думку, що в окупованих Росією "російськомовних районах України" немає антиросійського повстанського руху, натякаючи на те, що нинішні лінії контролю можуть бути перетворені на лінію припинення вогню або постійний кордон.
  • На думку Маска, припинення вогню можливе, бо немає сенсу примушувати регіони, які "хочуть бути частиною Росії", бути частиною України. Він переконаний, що частина окупованих Росією територій – схід України та Крим – справді хочуть бути російськими.
  • Він не розуміє, навіщо солдати обох країн гинуть щодня. На його думку, Росія все одно не залишить ці землі, а Україна "не досягне успіху" з меншою армією, тому припинення вогню – найкращий вихід для людей України. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
08:01
Удар росіян по Одесі: у лікарні помер поранений − жертв уже 5
07:48
ЗСУ за добу відмінусували 1 250 окупантів та 22 танки
07:39
Засновник керівної партії Грузії Іванішвілі пообіцяв вступ країни в ЄС у 2030 році
07:30
Росіяни посилили атаки на Бахмутському та Авдіївському напрямках, прикриваються авіацією − Генштаб
07:17
фото У Києві на Кільцевій дорозі перевернулась вантажівка: рух ускладнений
06:42
Блінкен: Якщо Росія покаже щире бажання вести переговори, "ми точно будемо там"
05:43
The Insider: колишній російський військовий і його дружина з Києва організовували в Європі диверсії
04:58
ЗМІ: Нетаньягу просив Байдена не допустити видачу ордерів на арешт ізраїльських посадовців 
04:33
ISW: Російські війська готують наступ. Обирають між кількома напрямками
03:51
У США колишнього співробітника Пентагону засудили до 21 року в'язниці за передачу секретної інформації 
Усі новини...