Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кожен долар США має працювати: чим займається в Україні спецпредставниця Байдена з відбудови

Четвер, 16 листопада 2023, 10:51
Кожен долар США має працювати: чим займається в Україні спецпредставниця Байдена з відбудови
Пріцкер, фото ОП

Спеціальна представниця президента США з питань відбудови України Пенні Пріцкер, яка нещодавно була в Києві, виконує кілька функцій. 

Джерело: Українська правда із посиланням на джерело в дипломатичних колах, співрозмовника у Кабміні

Деталі: Як йдеться в статті УП, Пріцкер призначили для координації процесів між різними відомствами та структурами в США, які надають підтримку Україні. Джерело УП в дипломатичних колах пояснює:

Реклама:

Пряма мова джерела: "В Америці досить багато департаментів і міністерств займається цією темою. Пріцкер буде їх підштовхувати, бо у них дуже багато часу раніше йшло на міжінституційні погодження. І часто позиції Міністерства фінансів і Мінторгівлі тут різняться, а в USAID ще інша позиція. Тому поява такої фігури як спецпредставник президента зможе дуже нам насправді допомогти. 

…Пріцкер дуже активна. Тому в неї буде три головних задачі. Перше – координувати всі американські інституції, які займаються відновленням України. Друге – вона буде головною контактеркою і координаторкою роботи із G7. Ну і третє – буде головною контактною особою з реконструкції власне з Україною".

Більше деталей: В жовтні Пріцкер приїздила в Україну саме для реалізації третьої функції. Співрозмовник УП у Кабміні зазначив:

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова джерела: "Пенні буде намагатись так скоординувати роботу, щоб кожен їхній долар допомоги давав максимальний payback для нас зараз. Це її головна задача".

Знати більше: Менше допомоги, більше бізнесу. Для чого Байдену в Україні спецпредставниця Пріцкер

Нагадаємо: 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...