The Washington Post стверджує, що США зможуть надсилати Україні зброю ще "деякий час"

Понеділок, 20 листопада 2023, 18:30
The Washington Post стверджує, що США зможуть надсилати Україні зброю ще деякий час
Ілюстративне фото - Getty Images

Американське видання The Washington Post з посиланням на офіційних осіб, які подорожували з главою Пентагону Ллойдом Остіном до Києва 20 листопада стверджують, що США зможуть передавати Україні далекобійну зброю та артилерійські боєприпаси ще "деякий час".

Джерело: The Washington Post

Деталі: Видання пише про зростання занепокоєння в Києві через підтримку Заходом війни на Близькому Сході та зменшення підтримки Україні. Один із високопоставлених представників оборонного відомства напередодні прибуття Остіна до Києва заявив, що українська та ізраїльські армії – "Це дві армії, які стикаються з двома різними видами боротьби".

Реклама:

Пряма мова чиновника: "Там, де є збіг у певних видах боєприпасів... немає ніякого скорочення в наданні можливостей".

Деталі: WP з посиланням на офіційних осіб Пентагону повідомило, що вони сподіваються під час свого візиту в Київ дізнатися, яку стратегію Україна підготувала проти Росії на зиму.

Що було раніше:

ВІДЕО ДНЯ
  • Глава Пентагону Ллойд Остін прибув до Києва у понеділок вранці з неоголошеним візитом.
  • У Міноборони США розповіли, що під час візиту він обговорить забезпечення українського війська на зимовий період та на майбутнє від російських загроз.
  • Остін у Києві зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським, як зазначив глава Пентагону, це ще одна можливість "підтвердити непохитну підтримку України з боку Сполучених Штатів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: