Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд арештував майно Дубінського, його матері й екс-дружини, зокрема 23 квартири в Києві

Четвер, 23 листопада 2023, 17:36
Суд арештував майно Дубінського, його матері й екс-дружини, зокрема 23 квартири в Києві
фото: Yan Dobronosov/Global Images Ukraine via Getty Images

Печерський районний суд Києва наклав арешт на майно підозрюваного в держзраді народного депутата Олександра Дубінського, а також майно його матері та колишньої дружини.

Джерело: ДБР, реєстр судових рішень

Дослівно: "За матеріалами Бюро слідчим суддею накладено арешт на майно чинного народного депутата, частину якого зареєстровано на його матір та колишню дружину. Всього арештовано 39 об’єктів нерухомості, зокрема, 23 квартири в столиці, 8 земельних ділянок, два житлові будинки у Києві та області та 15 автомобілів".

Реклама:

Деталі: В повідомленні не називається прізвище фігуранта, але за даними УП, йдеться про Дубінського.

Як свідчить ухвала суду, рішення було винесено 10 листопада.

У ДБР зазначають, що під час розслідування кримінального провадження отримали інформацію, що чинний народний депутат, його мати і дружина протягом кількох останніх років стали власниками великої кількості квартир, автомобілів, двох будинків і сімдесяти соток землі на загальну суму близько двох з половиною мільйонів доларів.

ВІДЕО ДНЯ

При цьому офіційні доходи фігуранта та його близьких не дозволяли набути таку кількість майна.

Також слідчі ДБР встановили, що нардеп, його матір та на сьогодні вже колишня дружина протягом 2008–2023 років проводили ризикові фінансові операції на мільйонні суми, у тому числі з готівкою.

Вони значно перевищують офіційно отримані доходи, що може свідчити про легалізацію коштів через придбання родиною високоліквідних активів, а також зарахуванням грошей на депозитні рахунки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...