Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Експоліцейський Наумов їздить на дорогих автівках та будує котеджне містечко – розслідування

Четвер, 23 листопада 2023, 21:18
Експоліцейський Наумов їздить на дорогих автівках та будує котеджне містечко – розслідування
Фото - Bihus Info

Журналісти Bihus.Info з’ясували, що екскерівник Департаменту управління майном Нацполіції Іван Наумов після скандального звільнення продовжує обростати дорогими активами.

Джерело: розслідування Bihus.Info

Деталі: У 2020 році Наумова звільнили з органів після розслідування Bihus.Info про роботу відпочинкового комплексу його родини під час карантину.

Реклама:

Втім, після звільнення поліцейського, поруч з парканом комплексу відпочинку у травні 2022-го розпочалося нове будівництво. Це елітне котеджне містечко NAVY Village, де на 20 гектарах землі у Вишгородському районі Київщини має зрости готельний комплекс, СПА, пірс для яхт, та 75 котеджів. Ціна на котеджі 12-23 млн гривень.

Крім цього, Наумов продовжує користуватися елітними автомобілями. Кілька місяців тому він отримав довіреність на користування Aston Martin DBX 2021 року випуску. Авто перебуває у власності Олега Кошеля – друга Наумова.

Сам Наумов пояснив, що автівка йому не належить. 

ВІДЕО ДНЯ

Дослівно: "Окрім цього, журналісти помітили, що Наумов регулярно користується MERCEDES-BENZ GLC 43 2020 року випуску. Така автівка зараз коштує близько 60 тисяч доларів. Авто записане на колишню дружину експоліцейського. 

Ще одна автівка належить Миколі Наумову – сину колишнього завгоспа. У 2021 юнак придбав Tesla model 3 2019, яка в середньому коштує від 25 до 30 тисяч доларів.

За даними журналістів, доходи Наумова, його сина та товариша Олега Кошеля за останні роки не є співмірними з витратами і набутими активами. Наумов же не пояснював журналістам походження статків, назвавши себе звичайним пенсіонером, який шукає можливості заробити".

Передісторія: 

  • Міністерство внутрішніх справ звільнило з посади начальника Департаменту управління майном НПУ Івана Наумова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: