Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фортифікаційні споруди допоможе будувати бізнес – при Міноборони створили робочу групу

П'ятниця, 24 листопада 2023, 14:48
Фортифікаційні споруди допоможе будувати бізнес – при Міноборони створили робочу групу
Фото: Getty Images

Міністерства оборони та цифрової трансформації створили міжвідомчу робочу групу щодо зведення військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, до будівництва 2-3 ліній залучатимуть бізнес, який готовий надавати меценатську допомогу.

Джерело: пресслужба Міноборони, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram

Дослівно: "Тимчасовий консультативно-дорадчий орган координуватиме зусилля всіх органів військового управління, центральних та місцевих органів виконавчої влади щодо будівництва військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд - аби робота за цим напрямком була системною".

Реклама:

Деталі: Повідомляється, що група планує впровадити відповідну реформу, щоб визначити зони відповідальності.

Зокрема, мова йде про те, що на першій лінії оборони будівництво фортифікацій здійснюватимуть військові підрозділи, а на другій-третій – Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури через залучення приватних підрядних організацій.

При робочій групі вже створена волонтерська бізнес-спільнота, яка висловила готовність оперативно надавати меценатську допомогу в будівництві фортифікаційних споруд на найбільш "гарячих" напрямках.

ВІДЕО ДНЯ

Для впровадження нових підходів уряду буде запропоновано затвердити нову ефективну модель з будівництва фортифікаційних споруд, до якої залучать ресурси Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури, ОВА, приватних підрядників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: