Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Супутник-шпигун КНДР сфотографував військові бази США – Reuters

Неділя, 26 листопада 2023, 01:38
Супутник-шпигун КНДР сфотографував військові бази США – Reuters
Кім Чен Ин, фото Getty Images

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин оглянув зроблені новим супутником-шпигуном країни фотографії "головних цільових регіонів", включаючи столицю Південної Кореї Сеул і міста, де розташовані військові бази США.

Джерело: Reuters 

Деталі: Кім оглянув фотографії Сеула та інших міст Мокпо, Кунсан, Пхьонтек і Осан, де розташовані військові бази США і Південної Кореї. Фотографії були зроблені, коли супутник проходив над півостровом у п'ятницю вранці.

Реклама:

Кім Чен Ин перевірив фотографії під час візиту в п'ятницю до центру управління Національного управління аерокосмічних технологій (NATA) у Пхеньяні.

У суботу він ще раз відвідав центр управління, щоб переглянути фотографії зроблені вранці в різних регіонах Південної Кореї: Джинхе, Пусан, Ульсан, Пхохан, Тегу і Каннин.

На одній фотографії зображений американський авіаносець Carl Vinson, який у вівторок прибув до порту південнокорейського міста Пусан.

ВІДЕО ДНЯ

Під час візиту Кім також оглянув фотографії військово-морської бази США Перл-Харбор і бази ВПС Хікам, зроблені супутником, коли він пролітав над Гаваями рано в суботу.

В окремому коментарі, опублікованому KCNA в суботу, Північна Корея розкритикувала Сполучені Штати за надання передової зброї своїм "маріонеткам", заявивши, що навіть невелика іскра на Корейському півострові призведе до глобальної ядерної війни.

Передісторія: 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...