Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупований Крим штормить, пів мільйона людей без світла

Неділя, 26 листопада 2023, 23:48
Окупований Крим штормить, пів мільйона людей без світла
наслідки негоди в Криму 26 листопада, фото Крим.Реалії

В окупованому Криму майже 500 тисяч осіб залишилися без електрики через шторм.

Джерело: проєкт Радіо Свобода "Крим.Реалії"

Реклама:

Деталі: Як повідомив підконтрольний РФ радник російського "глави Криму" Олег Крючков із посиланням на дані російського підприємства "Крименерго", у Криму 498 тисяч людей залишилися без електрики через стихію.

"Найбільш постраждалі райони півострова – Чорноморський, Сакський, Білогірський, Сімферопольський, Жовтневий, Бахчисарайський, Ленінський", – написав Крючков у своєму телеграм-каналі.

Крім того, радник підконтрольного РФ глави Криму повідомив і про інші наслідки стихії. Так, за його словами, у Сакському районі рух між селами Митяєве і Трудове обмежено через обвалену на дорогу опору ЛЕП. Це повідомлення підтверджують російські та кримські телеграм-канали, публікуючи відповідні відео.

ВІДЕО ДНЯ

Крім цього, призначена РФ "голова Чорноморського району" Наталія Писарєва у своєму телеграм-каналі повідомила, що внаслідок стихії район залишився без води та опалення.

Окупаційна влада Криму, а також російські та кримські телеграм-канали повідомляють, що через негоду повністю перекрито трасу Саки – Євпаторія. За даними Крючкова, з будинків у Євпаторії евакуйовано 150 осіб.

Крім того, як пише Крючков, у селищі Героївське через шторм 40 будинків виявилися заблокованими.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: