Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російська ПВК почала наймати жінок у штурмові загони на війну – РосЗМІ

Вівторок, 28 листопада 2023, 12:58
Російська ПВК почала наймати жінок у штурмові загони на війну – РосЗМІ
Фото: Getty Images

Батальйон російських найманців "Еспаньола", який входить у ПВК "Редут", почав наймати жінок на війну у штурмові загони, дослідили "Важные истории".

Джерело: видання "Важные истории"

Деталі: Російські найманці пропонують жінкам "реалізуватись" у снайперській справі, медицині, зв′язку, у з′єднаннях штурмовиків, підрозділах РЕБ, РЕР і БПЛА.

Реклама:
 

Жінки-снайпери батальйону "Еспаньйола", 8 березня 2023 року. тепер туди набирають і жінок-штурмовиків. Фото: "Важные истории" з посиланням на Telegram бойовиків

Під виглядом кандидата журналістка видання дізналася про умови, які пропонуються у військовому формуванні. Зокрема, перший контракт оформлюється на півроку, з яких навчання триває від одного до двох місяців. Оплата 110 - 120 тисяч рублів.

Надалі жінку, яка оформила контракт, посилають у зону бойових дій, тоді сума виплати збільшується у 2 рази. Під час підписання першого контракту передбачена одноразова виплата в 50 тис.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо жінка-доброволець була поранена, вона отримує від 1 до 3 млн рублів, а у разі смерті близькі отримають 5 млн рублів.

Другий контракт оформлюється строком на 3 місяці і обговорюється індивідуально.

Контракт підписується з ПВК "Редут", що дозволяє зробити його терміновим. "Наказ Міноборони про дію контрактів до кінця СВО на нас не поширюється", - зазначили виданню.

Що було раніше: У жовтні 2023 року міністр оборони російських загарбників Сергій Шойгу заявляв, що в РФ сформували 9 резервних полків для війни проти України. Шойгу заявив, що росіяни набрали багато "добровольців-жінок". В основному, за словами окупанта, це "лікарі, медичні працівники".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: