Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УП знайшла маєток, де живе Татаров: 600 квадратів, які йому не належать

Середа, 29 листопада 2023, 21:38
УП знайшла маєток, де живе Татаров: 600 квадратів, які йому не належать
Олег Татаров і його маєток. колаж УП

Заступник керівника Офісу президента Олег Татаров мешкає в закритому котеджному містечку в Козині, що під Києвом. Це одне з найдорожчих приватних поселень країни. Будинок чиновника має площу майже 600 квадратних метрів, але власник цієї нерухомості – не він.

Джерело: розслідування "Української правди"

Деталі: Про те, що Татаров, який є неформальним куратором правоохоронної системи України, мешкає в цьому маєтку, УП дізналася від джерел у політичних колах ще в середині 2021 року. А нещодавно цю інформацію змогли підтвердити наші колеги-журналісти.

Реклама:

За інформацією джерел УП у бізнесових колах, живе Олег Татаров в одному з найбільших у котеджному містечку будинків загальною площею майже 600 квадратних метрів.

 
Котедж Олега Татарова
скриншот

Редакції УП вдалося отримати договори купівлі-продажу цього об'єкта. Відповідно до цих даних, належить цей будинок не Олегу Татарову, а Коваленко Володимиру Васильовичу, який придбав цей маєток в селі Козин у 2021 році всього лише за 2 мільйони гривень. Під час купівлі нерухомості від його імені діяла Коваленко Ольга Володимирівна – його дружина.

 
Фото договору купівлі-продажу на будинок, де мешкає Татаров
скриншот

Коваленко придбав цей маєток за очевидно заниженою вартістю у громадянки Росії Магакян Сусани Кайсеровни. І Магакян, і Коваленки мають донецькі прописки.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно до даних YouControl, жінка на ім’я Ольга Коваленко є керівником компаній, які належать членам родини Магакян, що може свідчити про фіктивний продаж об'єкту шляхом перереєстрації на пов'язану особу.

Дані YouControl також свідчать, що родина Магакян має зв'язок з родиною Ростомян. Вони є співвласниками компанії "Рітейл Резідентс".

У 2015 році видання "Наші Гроші" повідомляло що будинок президента-втікача Віктора Януковича було переписано саме на члена родини Ростомян.

Приватний будинок Януковича на Оболонській набережній у Києві восени переоформили на нового власника. Ним став Ростомян Артур Хачатурович. Про це свідчать дані з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

А це означає, що заступник керівника офісу президента Олег Татаров вже декілька років живе в маєтку, який має безпосередній стосунок до родини Магакян. А вона, в свою чергу, має безпосередній бізнесовий зв'язок з родиною Ростомян, на члена якої було переписано маєток самого Віктора Януковича.

Читайте також Хто такий Олег Татаров та як він опинився на вершині правоохоронної системи

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування