Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість рекрутів "Азова" хочуть бути снайперами та розвідниками

Четвер, 30 листопада 2023, 14:13
Більшість рекрутів Азова хочуть бути снайперами та розвідниками
Бригада "Азов", фото з її Telegram

Більшість тих, хто проходить відбір до лав бригади Нацгвардії "Азов", хоче бути снайперами та розвідниками, хоча це складна професія.

Джерело: офіцер 12 бригади спепризначення "Азов" НГУ Лев Пашко ("Хорус") в інтервʼю "Українській правді"

Пряма мова: "Гадаю, тут є певна романтизація цих спеціальностей. Я був командиром піхотного підрозділу і ми робили пропаганду піхотної романтики. Нам певним чином це вдалося. У розвідників і снайперів – своя романтика.

Реклама:

Потрібно розуміти, що в "Азові" розвідник чи снайпер – дуже складна професія, яка потребує великої витривалості, великої фізичної підготовки. Так, як у кіно, не буде".

Деталі: За словами Пашка, 12 бригада спецпризначення "Азов" НГУ хоч і потребує наразі найбільше представників бойових спеціальностей, утім, вона також зацікавлена у рекрутингу тих, хто забезпечить тилову роботу підрозділу.

ВІДЕО ДНЯ

Довідка: Нових бійців "Азов" набирає через власну рекрутингову кампанію. Відбір складається з двох основних етапів – співбесіди та базового курсу бойової підготовки

Подати заявку на вступ до "Азова" можна у два способи: через рекрутингові центри або ж через сайт пошуку роботи Work.ua.

Крім того, військовослужбовці НГУ можуть долучитись до лав підрозділу з інших військових частин. Для переведення необхідно заповнити анкету на www.azov.org.ua і пройти співбесіду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: