Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили оборони утримують позиції на лівому березі Дніпра Херсонщини – аналітики

Неділя, 10 грудня 2023, 06:06
Сили оборони утримують позиції на лівому березі Дніпра Херсонщини – аналітики
Українські воїни. Фото ілюстративне з Facebook Генштабу

Українські сили продовжили утримувати позиції на східному (лівому) березі Херсонської області 9 грудня на тлі спроб Росії витіснити українські сили з позицій у Кринках.

Джерело: ISW

Деталі: За даними аналітиків, у Кринках (30 км на північний схід від Херсона і 2 км від річки Дніпро) Сили оборони утримують позиції.

Реклама:

Український Генеральний штаб повідомив 9 грудня, що українські війська утримують позиції на лівому березі Дніпра.

Російські військові блогери стверджували, що окупанти завдають ударів по українських позиціях і топлять човни, якими намагаються переправити український особовий склад до Кринок.

Український військовий оглядач Костянтин Машовець раніше заявив, що російські війська намагаються просунутися на схід від Кринок і зміцнюють оборону на південний захід від Олешок (7 км на південь від Херсона і 4 км від Дніпра), біля Підлісного (8 км на південь від Херсона і 6 км від Дніпра) і біля Кардашинки (7 км на південь від Херсона і 2 км від Дніпра).

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо: У листопаді повідомлялося, що Сили оборони продовжують операції на лівому березі Дніпра в Херсонській області, утримують позиції та, імовірно, додатково перекидають туди піхоту.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування