Після ракетного удару у Києві горіли будинки та автомобілі, є постраждалі

Середа, 13 грудня 2023, 03:30
Після ракетного удару у Києві горіли будинки та автомобілі, є постраждалі
Наслідки ракетного удару у Києві, фото КМВА

У ніч на 13 грудня після роботи ППО над Києвом, зафіксовано численне падіння уламків на лівому березі міста. Зокрема, в Дніпровському районі є загорання в багатоквартирному житловому будинку. 

Джерело: мер Києва Віталій Кличко

Деталі: О 3.24 Кличко повідомив, що у Дніпровському районі столиці у дворі житлового будинку палають автівки. За його словами, екстрені служби прямують на місце.

Реклама:

О 3.24 мер Києва додав, що у Дніпровському районі уламками ракети пошкоджений фасад житлового будинку. Відбувається евакуація мешканців. Пожежно-рятувальні служби та медики працюють на місці.

О 3.30 Кличко написав, що уламки ракети також впали на приватний житловий будинок у Дніпровському районі. Там гасять пожежу.

О 3.36 стало відомо, що у Дніпровському районі троє постраждалих. "Двох госпіталізували, одній літній жінці медики надали допомогу на місці", - написав Кличко.

ВІДЕО ДНЯ

О 3.40 Кличко додав, що у Дніпровському районі столиці наразі пʼятеро постраждалих. Трьох госпіталізували до медзакладів міста. Двом медики надали допомогу на місці.

О 3.41 мер столиці написав, що у Дарницькому районі палає одноповерховий житловий будинок. Екстрені служби прибули на місце. 

О 3.52 за даними медиків, стало відомо, що уже семеро постраждалих унаслідок ворожої атаки на Київ. П'ятьох госпіталізували в лікарні столиці, двом медики надали допомогу на місці.

О 3.56 надійшла інформація, що в одній із дитячих лікарень у Дніпровському районі повибивало вікна та пошкодило центральний вхід до закладу. Постраждалих немає.

Станом на 4.34, вже зафіксовано 25 постраждалих у Дніпровському районі столиці. 13 з них госпіталізовані до лікарень. 12 отримали допомогу на місці.

О 4.53 Кличко написав, що за оновленою інформацією медиків, наразі 34 постраждалих у Дніпровському районі столиці. Із них 15 госпіталізували, в тому числі 2 дітей. 19 людей отримали допомогу медиків на місці.

О 5.06 стало відомо, що у Дніпровському районі, внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі. Аварійні бригади працюють на місці, щоб оперативно ліквідувати пошкодження.

О 5.36 стало відомо, що ракета впала на територію однієї з лікарень столиці. В кількох корпусах закладу повилітали вікна. Одна людина постраждала. Поліція прибула на місце, оглядають воронку на території медзакладу. 

Загалом в Дніпровському районі внаслідок ворожої атаки постраждали 45 людей. 18 із них госпіталізували, в тому числі 2 дітей. 27 отримали допомогу медиків на місці. Зокрема, і троє дітей.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: