Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський подякував розвідці, СБУ і Повітряним силам: Потужно було

Неділя, 17 грудня 2023, 21:25
Зеленський подякував розвідці, СБУ і Повітряним силам: Потужно було
Володимир Зеленський, фото ОП

Президент Володимир Зеленський подякував ГУР, СБУ, Повітряним силам та Службі зовнішньої розвідки за "потужну" роботу.

Джерело: вечірнє звернення президента

Пряма мова: "І окрема вдячність – ГУР, СБУ, Повітряним силам та Службі зовнішньої розвідки. Той випадок, коли без деталей, але одне слово – потужно було. Дякую!".

Реклама:

Деталі: За словами Зеленського, світ допомагає Україні, "коли бачить, що держава й самі люди роблять усе, щоб захиститись, коли бачать, що країна дійсно має перспективу захиститись".

Він подякував усім в Україні, хто тиждень за тижнем доводить світу власною силою, що "Україна вистоїть, збереже свою незалежність і переможе".

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • Окупанти заявили, що у ніч на 17 грудня протиповітряна оборона Росії нібито знищила та перехопила 33 безпілотники над територією Липецької, Ростовської та Волгоградської областей.
  • Російські ЗМІ уточнили, що безпілотники намагалися атакувати військовий аеродром у Морозівську Ростовської області, де стоять фронтові літаки.
  • Джерела УП повідомили, що Служба безпеки та Збройні сили у ніч на 17 грудня провели спецоперацію, внаслідок якої уразили техніку на російському аеродромі в Ростовській області.
  • За даними джерел УП, Головне управління розвідки причетне також до атаки безпілотників у ніч на 17 грудня на Липецьку та Волгоградську області.
  • Увечері в ГУР повідомили також, що біля населеного пункту Тєрєбрєно Бєлгородської області РФ відбулися бойові зіткнення, було знищено взводний опорний пункт російських військ.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: