Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ранкова атака на Україну: щонайменше 23 загиблих та понад 100 поранених

П'ятниця, 29 грудня 2023, 10:59
Ранкова атака на Україну: щонайменше 23 загиблих та понад 100 поранених
Наслідки атаки на Одещину, фото з соцмереж ОдеськоЇ ОВА

Внаслідок російської атаки на Україну зранку 29 грудня загинули щонайменше 23 людей, за даними поліції, 132 особи дістали поранення.

Джерело: міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко, очільник Харківської ОВА Олег Синегубов, мер Києва Віталій Кличко, мер Львова Андрій Садовий, очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, Нацполіція, КМВА

Деталі: Внаслідок атаки на Київ загинуло четверо людей та 30 дістали поранення, як повідомила Київська міська військова адміністрація.

Реклама:

У Львівській області 1 людина загинула, як повідомляє МВС. За словами мера Львова Андрія Садового, у місті також 15 поранених.

У Дніпропетровській області загинуло 6 людей та 28 осіб дістали поранення, як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Серед постраждалих є 1,5-річна дитина.

В Одесі, як повідомив очільник ОВА Олег Кіпер, загинули троє людей, 22 людини отримали поранення, серед них двоє дітей та вагітна жінка. 

ВІДЕО ДНЯ

На Харківщині, за словами очільник ОВА Олега Синегубова, загинули троє чоловіків. Це були працівники одного із цивільних підприємств. Ще 11 осіб отримали поранення.

У Запоріжжі загинуло 6 людей та 12 осіб дістали поранення, як повідомив голова ОВА Юрій Малашко. 

У Нацполіції повідомили, що станом на 13:00 було відомо про 132 поранених в Україні внаслідок ранкової атаки.

Передісторія:

  • Зранку Росія атакувала Україну ракетами та дронами. На Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Львовщині, Харківщині, Запоріжжі та в інших областях лунали вибухи. 
  • Під час масованого удару по Україні росіяни застосували 158 засобів повітряного нападу − ракет різних типів та ударних БпЛА; 27 "Шахедів" і 87 крилатих ракет вдалося знищити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: