Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ціллю масованого удару РФ були інфраструктурні й військові об’єкти – Генштаб

П'ятниця, 29 грудня 2023, 19:30
Ціллю масованого удару РФ були інфраструктурні й військові об’єкти – Генштаб
Наслідки нічної атаки Росії 29.12.2023, фото ДСНС

У ніч на 29 грудня армія Росії під час масованого ракетного удару намагалася знищити об’єкти критичної інфраструктури, промислові й військові об’єкти.

Джерело: Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні за 29 грудня

Дослівно Генштаб: "Сьогодні вночі ворог завдав масованого ракетного удару по Україні, атакувавши об’єкти критичної інфраструктури, промислові, військові та цивільні об’єкти. 

Реклама:

Противник застосував проти України близько 160 засобів повітряного нападу: ракети різних типів та ударні БпЛА.

Силами та засобами протиповітряної оборони України 88 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та 27 ударних БпЛА "Shahed-136/131" було знищено".

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • У ніч на 29 грудня Росія здійснила наймасованіший удар з повітря по Україні. Під ударом опинилися Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя та інші міста. 
  • У цілому над Україною ППО вдалося знищити 114 із 158 повітряних цілей ворога. За даними Повітряних сил, РФ застосувала практично всі типи наявного в неї озброєння.
  • Станом на 19:29 відомо про 30 загиблих та більш як 160 поранених внаслідок ранкового масованого удару росії по території України.
  • У Києві були руйнування в кількох районах, загинули щонайменше 9 осіб. У Шевченківському районі пошкоджено кілька будівель і вхід у станцію метро "Лук’янівська", горіли гаражі й складські приміщення. У Подільському районі горів склад, під завалами опинилися люди. У Святошинському горів незаселений багатоповерховий будинок. У Дарницькому районі було пошкоджено багатоповерхівку й приватний будинок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...